Infosessie

Ben je geïnteresseerd in hoe Lean IT in jouw eigen werkomgeving toegepast zou kunnen worden of wil je jouw (management)team of vakgroep een indruk geven over de mogelijkheden en voordelen die te behalen zijn met Lean IT, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bedrijven die werken met Lean IT vergroten hun efficiëntie en hun klantwaarde.

Trainingssessie(s)

Lean IT is een aanvulling op diverse best practice frameworks zoals ITIL®, ASL®, BiSL®, PRINCE2® maar ook op de diverse Agile-aanpakken, DevOps, requirementsmanagement, portfoliomanagement et cetera. Alle reden dus om je te professionaliseren in het brede Lean IT werkveld.

De training Lean IT Foundation geeft inzicht in hoe een (IT-)organisatie ervoor zorgt dat de demandorganisatie wordt voorzien van de best mogelijke IT-dienstverlening. Door het creëren van begrip over klantwaarde, de processen die deze waarde leveren, de manier om de prestaties te managen, de manier van organiseren en het managen van de vereiste houding en gedrag, wordt de organisatie geholpen om een continue verbeterings mind-set te ontwikkelen.

Informeer vrijblijvend naar de diverse trainingsmogelijkheden.

Medewerkers die zijn getraind in Lean IT beschikken over de juiste kennis en begrip van Lean IT om een Lean initiatief binnen een (IT-)organisatie te ondersteunen.

Lean IT op maat

Bij een bedrijfsbrede Lean IT-transformatie is de vraag: waar te beginnen? Hoe ziet een Lean-reis eruit en hoe lang duurt het voor een organisatie om een ‘Lean IT-omgeving’ te worden?

De toepassing van Lean IT is afhankelijk van het bedrijfsklimaat.  Gedetailleerd inzicht in motivatie en gedrag en hoe dit in verhouding staat tot het bedrijfsklimaat, is voor een organisatie dan ook essentieel om op te sturen.

Een belangrijke taak voor de organisatie is te zorgen dat er een `op maat gesneden’ strategisch plan wordt ontwikkeld en dat de uitvoerende verbeterteams worden gestuurd en geleid.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een nulmeting of consultancy.

Mensen leiden de Lean IT-transformatie in een groeiende, unieke organisatie.

 


Vul onderstaande gegevens in en klik op verzend:

Voornaam (verplicht)

E-mail adres(verplicht)

Vraag/Opmerking

Toets de hieronder weergegeven code in: captcha

Je ontvangt automatisch een kopie na verzending.

Supported by